letni-novinky-od-huawei-sluchatka-freelace-emui-9-1-a-servisni-dny
Novinka Letní novinky od Huawei: sluchátka FreeLace, EMUI 9.1 a Servisní dny

Letní novinky od Huawei: sluchátka FreeLace, EMUI 9.1 a Servisní dny

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 7. 2019 13:00

S příchodem prázdnin jsme se dočkali hned několika zajímavých novinek od společnosti Huawei. Pojďme si tedy nyní společně podívat, na co konkrétně se čeští zákazníci mohou těšit.

Reklama

Na vybrané modely telefonů Huawei míří aktualizace nejnovější verze EMUI 9.1, která přináší mnoho novinek a vylepšení. Postará se například o lepší výkon při současném snížení spotřeby energie zařízení, upgraduje GPU Turbo na verzi 3.0, přináší podporu nových her a také lepší grafiku. Zatímco současné vlajkové lodě P30 již mají EMUI 9.1 předinstalováno, nově míří aktualizace také na loňské, ale i starší modely.

V červnu se aktualizace dočkali majitelé telefonů Mate 20 Pro, Mate 20 RS Porsche Design či Mate 20. V průběhu července a srpna pak EMUI 9.1 zamíří také na starší modely P20 a P20 Pro, Mate 10, Mate 10 Pro, Mate 10 Porsche Design, Mate 9 a Mate 9 Pro, nova 3, nova 3i či modely řady Y. Později bude seznam doplněn také o modely P10, P10 Pro a P10 lite.

Letní novinky od Huawei: sluchátka FreeLace, EMUI 9.1 a Servisní dny
i Zdroj: PCTuning.cz

Do prodeje míří v těchto dnech také bezdrátová sluchátka Huawei FreeLace. Zákazníci si mohou vybírat mezi barevnými provedeními Amber Sunrise a Emerald Green, či decentní černou verzí Graphite black. Mezi největší přednosti sluchátek patří například funkce Huawei HiPair, která umožní jednoduché spárování s vaším smartphonem, dlouhá výdrž baterie nebo rychlé nabíjení. Huawei FreeLace jsou dostupnpé od dnešního dne za 1 999 Kč.

Letní novinky od Huawei: sluchátka FreeLace, EMUI 9.1 a Servisní dny
i Zdroj: PCTuning.cz

A poslední novinkou, kterou si Huawei připravil, jsou speciální Servisní dny. Ty se budou konat pravidelně vždy poslední čtvrtek, pátek a sobotu v měsíci, a to ve vybraných servisních centrech. U poboček Českého servisu Brno a Ostrava se jedná pouze o čtvrtek a pátek. Pro zákazníky si Huawei v rámci těchto akcí připraví různé benefity (např. slevu na opravu atp.) Seznam servisních center, vybraných modelů a také podmínky akce naleznete na webové stránce: https://consumer.huawei.com/cz/support/service-day/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama