vychazi-mobilni-hra-harry-potter-wizards-unite
Novinka Vychází mobilní hra Harry Potter: Wizards Unite

Vychází mobilní hra Harry Potter: Wizards Unite

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 6. 2019 14:30

Očekávaná mobilní hra Harry Potter: Wizards Unite je konečně venku. Nejříve byla dostupná pouze ve Spojených státech a Británii. Netrvalo to ale dlouho a dostala se i do dalších zemí, mezi kterými nechybí ani Česko a Slovensko.

Reklama

Harry Potter: Wizards Unite staví na podobné bázi jako fenomén Pokémon GO, jejím základem je tedy rozšířená realita, díky které svět čar a kouzel z pera J. K. Rowlingové ožije na displejích vašich mobilních telefonů.

V augmentované realitě se budete potkávat se známými postavami, jako je např. samotný Harry Potter nebo Hermiona. Na cestě za dobrodružstvím narazíte pochopitelně i na různá magická stvoření, smrtijedy či mozkomory, které budete muset porazit, pochytat.

Harry Potter: Wizards Unite je hlavně o kouzlení, které vyvoláváte pomocí gest na displeji. Náplní hry je i sbírání ingrediencí pro lektvary a těšit se můžete i na zajímavé sběratelské předměty.

Je dost pravděpodobné, že hra svým autorům vydělá ohromnou spoustu peněz. Nezbývá než doufat, že jí tak budou věnovat náležitou softwarovou podporu. Jako každý velký titul i Harry Potter: Wizards Unite totiž provázejí porodní technické problémy.

Stahujte Harry Potter: Wizards Unite:

Android

iOS

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama