vodafone-spousti-neomezena-mobilni-data-jednotlivec-ma-smulu
Novinka Vodafone spouští neomezená mobilní data. Jednotlivec má smůlu

Vodafone spouští neomezená mobilní data. Jednotlivec má smůlu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 6. 2019 12:30 1

Za 599 korun měsíčně mohou mít zákazníci Vodafonu neomezený mobilní internet ve svém telefonu. Nabídka je určena pro domácnosti a firmy připojené pevným internetem od tohoto operátora. Jednu SIM s neomezeným mobilním internetem si zákazník v nové nabídce Vodafonu bohužel nepořídí.

Reklama

Vodafone spouští neomezený mobilní internet nedlouho před očekávaným spojením se společností UPC Česká republika. „Vnímáme silnou poptávku po lepších datových službách, a tak jsme se rozhodli už déle nečekat,“ řekl Petr Dvořák, generální ředitel společnosti Vodafone Czech Republic.

Tarif Vodafone Neomezený společnost spustí od zítřejšího dne (tedy 20. června) a zákazníkům přinese neomezená data do mobilního telefonu „za 599 korun měsíčně“. Jde o tzv. multiSIM nabídku, která propojuje mobilní i pevné internetové připojení a využít ji může rodina, firma i parta přátel.

Vodafone spouští neomezená mobilní data. Jednotlivec má smůlu
i Zdroj: PCTuning.cz

Nic si však nenalhávejme, nabídka je cenově poměrně nevýhodná. Při aktivaci dvou SIM zaplatíte 998 Kč (za jednu), u třech 732 Kč a čtyřech SIM pak 599 Kč. K tomu si připočtěme cenu za pevný DSL internet, což je 399 Kč měsíčně. Celkově pak tarify přijdou na 2 396 Kč, 2 595 Kč a 2 795 Kč. Jednotlivce, kteří by chtěli neomezený mobilní internet a zároveň nemají o pevný internet na doma zájem, Vodafone zatím přehlíží.

S nabídkou neomezených dat přispěchal v uplynulých dnech také T-Mobile. Všem svým zákazníkům nabízí o celých prázdninách neomezená data zdarma. Nabídka platí do 31. srpna a lze ji aktivovat opakovaně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama