sennheiser-gsp-670-je-kvalitni-bezdratovy-herni-headset
Novinka Sennheiser GSP 670 je kvalitní bezdrátový herní headset

Sennheiser GSP 670 je kvalitní bezdrátový herní headset

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 6. 2019 20:00

Výrobce Sennheiser představila svůj první bezdrátový herní headset. Model GSP 670 díky bezdrátovému USB adaptéru pro připojení PC či Playstation 4 nabízí téměř nulové zpoždění. Pro maximální všestrannost pak disponuje i připojením pomocí technologie Bluetooth.

Reklama

Pohodlí uživatele u nových sluchátek zajišťuje konstrukce s dvouosým kovovým kloubem, inovativním mechanismem pro nastavení přítlaku a ergonomické polstrování náušníků. Potěší i bohaté ovládací prvky na těle GSP 670. Pro snadné nastavení hlasitosti výrobce na pravou mušli umístil hned dva kruhové voliče. Větší slouží pro herní audio a menší pro komunikaci. Nechybí programovatelné tlačítko, které nastaví libovolný zvukový profil. Pro aktivaci mikrofonu s potlačením okolních ruchů postačí jeho vyklopení.

Možnosti headsetu navíc rozšiřuje aplikace Sennheiser Gaming Suite, která umožňuje specifické nastavení zvuku pro různé hry i binaurální simulaci prostorového zvuku s konfigurací 7.1. Kromě bezdrátového připojení s nízkou latencí, které zprostředkovává přibalený adaptér, nabízí sluchátka i spojení pomocí Bluetooth.

Sennheiser GSP 670 je kvalitní bezdrátový herní headset
i Zdroj: PCTuning.cz

Udávaný frekvenční rozsah headsetu je 10 až 23 000 Hz a podporovány jsou kodeky aptX LL a AAC. Nechybí přitom ani možnost propojení pomocí USB, které umožní přenos zvuku i rychlé dobití akumulátoru. Ten bude již po 7 minutách připraven na 2 hodiny hraní a plného nabití dosáhne během jedné hodiny. Následně zajistí výdrž 16 hodin v případě použití s bezdrátovým adaptérem a celých 20 hodin v případě Bluetooth připojení.

Mikrofon headsetu Sennheiser GSP 670 ocení hráči nejen při multiplayer kampaních, ale díky jeho kvalitám i při online streamování. Se schopností potlačování okolního hluku zajistí srozumitelnou komunikaci i na hlučných turnajích, kde vyniknou také výhody uzavřených sluchátek.

Dostupnost

O ceně a dostupnosti na českém a slovenském trhu bude výrobce informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama