sygic-uvedl-dashcam-dalsi-generace-pro-svou-mobilni-navigaci
Novinka Sygic uvedl Dashcam další generace pro svou mobilní navigaci

Sygic uvedl Dashcam další generace pro svou mobilní navigaci

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 6. 2019 18:00 3

Sygic představil novou verzi chytrého doplňku v oblasti mobility – Dashcam pro svou vlajkovou GPS navigaci. Tato novinka se pyšní několika novými vlastnostmi, mezi které patří přepracovaný uživatelský komfort a provedení, nahrávání zvuku a nová nastavení kvality videa a délky trvání jednoho klipu.

Reklama

„Tento doplněk pro naši Sygic GPS Navigation přináší potřebný klid pro všechny řidiče, kteří nevlastní hardwarovou palubní kameru, a také pro časté uživatele sdílených vozů nebo vozů z autopůjčoven. V případě nehody máte zálohu ve svých rukou,“ uvedl Lukáš Dermek, produktový manažer Sygic.

Nová verze Dashcam přichází s celou řadou dalších bezpečnostních prvků, jako je například automatické uložení v případě nehody, když akcelerometr v chytrém telefonu detekuje prudké zvýšení gravitační síly, automatické spuštění záznamu aktivované pohybem vozu a překryv videa ukazující datum, čas, rychlost a název ulice v záznamu. Chytrý doplněk rovněž dokáže nahrávat záznamy na pozadí, když je na chytrém telefonu zobrazena navigace.

„Dashcam nevyžaduje instalaci žádného dalšího hardwaru a zároveň má vlastnosti špičkového hardwaru, mezi které patří akcelerometr, senzor kamery a přesný modul GPS, který je součástí vašeho telefonu a není osazen ve většině samostatných palubních kamer dostupných na trhu s autopříslušenstvím,“ vysvětlil Dermek.

Verze doplňku Dashcam pro Sygic GPS Navigation je součástí poslední aktualizace pro iOS a Android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama