intel-chysta-nova-loga
Novinka Intel chystá nová loga

Intel chystá nová loga

Lukáš Fiala

Lukáš Fiala

14. 11. 2005 00:00 2

Po mnoho let bylo logo největšího výrobce procesorů na světě stále stejné. Nastal však čas změn - od příštího roku začne Intel používat "faceliftované" logo firmy a také individuálních rodin čipů.

Reklama

Zde obrázek opravdu řekne více než nespočet slov... tady je.

Intel chystá nová loga
i Zdroj: PCTuning.cz

Takže, vítejte mezi zasvěcenými. Nová loga dostaly úplně všechny kategorie procesorů - dekstopová Pentia 4 a Pentia D a jejich extrémní verze, notebooková Pentia M, samozřejmě také Celerony D i M a v neposlední řadě ještě serverové Xeony i Itania. Něco velmi zajímavého se však stalo u mobilních procesorů s jádrem Yonah. Ty se totiž evidentně nebudou jmenovat Pentium M, ale trochu podivně "Core". Proč se Intel rozhodl udělat až takto tlustou čáru za minulostí? Kdo ví...

Další kuriozitou je, že na stránkách X86-Secret, odkud obrázek pochází, už jej nenajdete. Byl nahrazen slovy "Mon chien a mangé les photos. Désolé :x Toutefois, en cherchant bien, il est encore temps de les trouver sur le site d'Intel ;)". Buď jsem nehledal dostatečně pečlivě, nebo ani Intel nemá na svých stránkách design svých nových log. Pod inkriminovaným článkem na X86-Secret je však ještě zmínka o NDA (Non-Disclosure Agreement), tedy dohodě, která zaručuje, že důvěrné materiály zůstanou opravdu důvěrné. Tím se to asi vysvětluje. Jenže v ČR americké dohody ani zákony jaksi neplatí... takže ať už se vám nová, do kulata tvarovaná loga líbí či ne, zhltejte onen ďábelský PNG soubor do posledního pixelu, protože tato příležitost se možná nebude opakovat :)

Zdroj: The Inquirer, X86-Secret

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama