call-of-duty-modern-warfare-bude-na-pc-podporovat-directx-raytracing
Novinka Call of Duty: Modern Warfare bude na PC podporovat DirectX Raytracing

Call of Duty: Modern Warfare bude na PC podporovat DirectX Raytracing

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 6. 2019 19:00 1

Společnosti Nvidia a Activision dnes oznámily oficiální partnerství pro PC verzi Call of Duty: Modern Warfare, velmi očekávanou herní novinku, která má vyjít 25. října letošního roku.

Reklama

Nvidia úzce spolupracuje s vývojáři ze studia Infinity Ward na zprovoznění technologií DirectX Raytracing (DXR) běžící v reálném čase a Adaptive Shading v PC verzi nového Modern Warfare. Dave Stohl, spoluředitel studia Infinity Ward,  tomu uvedl: „Práce s GPU společnosti Nvidia nám během vývoje PC verze Modern Warfare pomohla.“ „Hladce se nám podařilo integrovat RTX funkce jako ray tracing a adaptivní stínování do našeho renderovacího postupu. Jde o skvělý přírůstek k našim aktuálním technologiím a těšíme se, že si PC hráči budou moci vše velmi brzy vychutnat.“

Nejslavnější série pod hlavičkou Call of Duty při svém návratu od základů přebudovaný herní zážitek. PC verze Call of Duty: Modern Warfare bude dostupná skrz platformu Blizzard Battle.net. Nabídnout by měla ucelené vyprávění a postup epickým adrenalinovým příběhem v kampani pro jednoho hráče, akcí nabitý multiplayer a nově také možnost kooperativního hraní.

Call of Duty Modern Warfare vyjde 25. října na PC a konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama