ios-13-zrychli-iphony-vyjde-na-podzim
Apple Novinka iOS 13 zrychlí iPhony. Vyjde na podzim

iOS 13 zrychlí iPhony. Vyjde na podzim

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 6. 2019 12:00

Výrazně vyššího pracovního tempa by se měly dočkat chytrá zařízení s nakousnutým jablkem ve znaku. Apple totiž pro ně totiž chystá zbrusu novou verzi operačního systému, která je výrazně zrychlí.

Reklama

Na včerejší tiskové konferenci Applu, kde byla nová verze iOS s pořadovým číslem 13 oficiálně představena, jsme se dozvěděli spoustu novinek. Zástupce cupertinského gigantu Craig Federighi  např. uvedl, že odemykání obličejem, tedy přes Face ID, má být na chytrých telefonech rychlejší až o 30 procent. Výrazně zrychlit se má také instalace aplikací a aplikace a hry se mají spouštět až dvakrát rychleji.

Fanoušci platformy iOS se mohou samozřejmě těšit i na celou řadu užitečných vychytávek: například na tmavý režim, který má podporovat všechny aplikace včetně notifikací, vylepšenou klávesnici s podporou zadávání textu pomocí tahu prstu, dále má být přítomna vylepšená aplikace Fotky s podporou umělé inteligence a chytřejší bude i virtuální asistentka Siri a vylepšeno bude i zabezpečení samotného systému.

Nová verze systému poběží na všech zařízeních, na které bylo možné nainstalovat iOS 12, s výjimkou iPhonů 6 a 6 Plus. Vydání finální verze iOS 13 bychom se měli dočkat na podzim, pravděpodobně s uvedením nových iPhonů do prodeje.

iOS 13 zrychlí iPhony. Vyjde na podzim
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama