steelseries-apex-pro-a-apex-pro-tkl-mechanicke-klavesnice-s-nastavitelnou-vyskou-aktivace-klaves
Novinka SteelSeries Apex Pro a Apex Pro TKL: mechanické klávesnice s nastavitelnou výškou aktivace kláves

SteelSeries Apex Pro a Apex Pro TKL: mechanické klávesnice s nastavitelnou výškou aktivace kláves

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 5. 2019 18:00

SteelSeries představuje mechanické klávesnice s možností nastavení výšky aktivace spínačů. Apex Pro a Apex Pro TKL umožní hráčům přizpůsobení dráhy stisku každého tlačítka do jejich aktivace, což má napomoci přesnosti a rychlosti. Zároveň umožní automaticky změnit tuto citlivost na základě spuštěné hry nebo jiné aplikace.

Reklama

Obecně platí, že hojně píšící uživatelé a někteří hráči preferují nižší, tedy delší, aktivační bod (3,6 mm) pro maximální přesnost, zatímco ti ostatní si zakládají na okamžité velmi citlivé aktivaci (0,4 mm), tedy vysokém aktivačním bodu pro maximální rychlost. OmniPoint spínače integrované v klávesnici Apex Pro využívají magnetické senzory, které umožní hráčům výběr a přizpůsobení vhodné citlivosti pro každý druh činnosti. Zároveň mají poskytnout i významně rychlejší odezvu v porovnání s tradičními mechanickými spínači. V rámci dodávaného softwaru SteelSeries Engine lze navíc nastavit automatickou změnu při zapnutí her, jako např. Counter-Strike: Global Offensive, nebo jiných každodenních aktivit.

Spolu s novými OmniPoint spínači přichází série Apex Pro také s integrovaným OLED displejem. Ten nejen, že zobrazuje okamžitá upozornění z aplikací, ale usnadňuje hráčům také nastavení výšky aktivace tlačítek přímo na klávesnici. Obě klávesnice jsou vyrobeny z kvalitního leteckého hliníku a nabízí dynamické RGB podsvícení každé klávesy zvlášť. Vlastní paměť pak uchovává 5 uživatelských profilů. Připojení zajišťuje USB kabel vedený na spodní straně . Oba modely jsou dodávány s odnímatelnou magnetickou podložkou pod zápěstí.

Řada Apex Pro je nabízena v plném rozložení a ve variantě bez numerické části. SteelSeries Apex Pro v plné velikosti bude k dispozici od 11. června prostřednictvím SteelSeries.com za 229,99 eur a později na podzim u prodejců v Evropě. Kompaktní SteelSeries Apex Pro TKL půjde do prodeje na podzim za 209,99 eur.

SteelSeries Apex Pro a Apex Pro TKL: mechanické klávesnice s nastavitelnou výškou aktivace kláves
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama