v-prodeji-je-novy-herni-router-netgear-nighthawk-pro-gaming-xr300
Novinka V prodeji je nový herní router NETGEAR Nighthawk Pro Gaming XR300

V prodeji je nový herní router NETGEAR Nighthawk Pro Gaming XR300

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 5. 2019 15:00

NETGEAR uvádí na trh cenově nejdostupnější dvoupásmový herní router řady Nighthawk Pro Gaming. Novinka s dvoujádrovým procesorem a operačním systémem DumaOS by měla zajistit spolehlivé připojení i v těch nejvypjatějších herních situacích.

Reklama

Nighthawk Pro Gaming XR300 je opatřen dvoujádrovým čipem s operační pamětí 512 MB, který v kombinaci s Wi-Fi standardem AC1750 a technologiemi QoS a Beamforming nabídne připojení s maximální teoretickou propustností 1,75 Gb/s (450 Mb/s v 2,4GHz pásmu a 1 300 Mb/s v 5,0GHz pásmu). Široké pokrytí Wi-Fi signálem zabezpečuje trojice externích antén se zesilovači. Součástí routeru jsou také čtyři gigabitové LAN porty umožňující jeho propojení s libovolným multimediálním zařízením.

Rozsáhlé možnosti správy XR300, včetně monitorování a přizpůsobení sítě, umožňují funkce Gaming Dashboard, Geo Filter a Network Monitor. Zatímco interaktivní nástroj Gaming Dashboard poskytuje hráči potřebná data o odezvě či využití šířky pásma jednotlivými připojenými zařízeními v reálném čase, funkce Geo Filter minimalizuje případné prodlevy vytyčením vzdálenosti od serveru či ostatních hráčů. Součástí softwarové výbavy routeru je také podpora ReadyShare nabízející automatické zálohování dat na připojený USB disk.

V prodeji je nový herní router NETGEAR Nighthawk Pro Gaming XR300
i Zdroj: PCTuning.cz

Samotný router lze pak snadno instalovat, konfigurovat a spravovat prostřednictvím bezplatné mobilní aplikace Nighthawk. Zabezpečení zařízení zajišťuje kombinace podpory VPN, dvojnásobné firewall ochrany (SPI a NAT), ochrany v rámci jednotlivých standardů (802.11i, 128bitové šifrování AES s PSK) a prevence před útoky DoS.

Cena a dostupnost

Herní router Nighthawk Pro Gaming XR300 je již v prodeji za doporučenou koncovou cenu 6 260 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama