apple-rozeslal-pozvanky-na-wwdc-ios-dostane-ocekavany-tmavy-rezim
Apple Novinka Apple rozeslal pozvánky na WWDC, iOS dostane očekávaný tmavý režim

Apple rozeslal pozvánky na WWDC, iOS dostane očekávaný tmavý režim

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 5. 2019 14:30

Vybraní novináři v uplynulých hodinách obdrželi oficiální pozvánky na letošní ročník vývojářské konference WorldWide Developer Conference (WWDC). Ta se bude konat mezi 3. a 7. červnem v San Jose a jejím hlavním lákadlem bude nová verze operačního systému iOS. Zároveň ale nemají chybět ani softwarové novinky pro další platformy.

Reklama

Letošní ročník WWDC bude jako již tradičně zahájen velikou úvodní keynote, na které zástupci amerického gigantu představí zatím poslední verze svých operačních systémů. Platforma pro chytré telefony a tablety, iOS, s pořadovým číslem 13 přinese spoustu nových funkcí. Jednou z  nejočekávanějších je podpora tmavého režimu, díky jemuž se uživatelské prostředí přemění do tmavých barev, což podporovaným zařízením prodlouží výdrž na baterii. Napříč systémem by měla být vylepšena i virtuální asistentka Siri a čekají se i další inovace.

Kromě nové generace iOS se očekává také zbrusu nová platforma macOS pro stolní počítače a notebooky. A možná dojde nakonec i k představení hardwaru. Hovoří se např. o premiéře „stolního“ modulárního počítače Mac Pro.

Apple rozeslal pozvánky na WWDC, iOS dostane očekávaný tmavý režim
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama