libivy-vzhled-a-prizniva-cena-huawei-p30-lite-se-chce-stat-bestsellerem
Novinka Líbivý vzhled a příznivá cena. Huawei P30 Lite se chce stát bestsellerem

Líbivý vzhled a příznivá cena. Huawei P30 Lite se chce stát bestsellerem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 5. 2019 15:00 1

Včera se v České republice začal oficiálně prodávat chytrý telefon Huawei P30 Lite. Jedná se o kvalitně zpracovaný přístroj s pěkným designem a trojitým fotoaparátem, který spadá do střední vyšší třídy. Doporučená cena je stanovena na 8 999 Kč.

Reklama

Huaweii P30 Lite nechybí vůbec nic a tak uspokojí i náročnější zákazníky. Pracovní tempo u tohoto modelu udává osmijádrový procesor Kirin 710, který tepe při frekvenci až 2,2 GHz.

Telefon má k dispozici 4 GB operační paměti a 128GB úložiště rozšířitelné paměťovými kartami. Displej nabízí poměr stran 19,5:9 a zakrývá prakticky celou čelní stranu. Jde o 6,15palcový dotykový panel s rozlišením Full HD+. Přístroj běží na operačním systému Android 9 Pie a má k dispozici baterii o velikosti 3 340 mAh.

Na zadní straně nového huaweie se pyšní hned tři fotoaparáty. Hlavní senzor nabízí rozlišení 24 Mpx, další 8Mpx kamera je napojena na ulraširokoúhlý objektiv a nechybí ani 2Mpx senzor pro měření hloubky ostrosti. Vepředu je pak selfie kamerka s rozlišením 32 Mpx a světelností f/2.0. Telefonu nechybí ani čtečka otisků a skener tváře.

Huawei P30 Lite je dostupný ve třech barevných provedení – ve výrazné Peacock Blue, decentní Pearl White nebo v elegantní černé Midnight Black.

Líbivý vzhled a příznivá cena. Huawei P30 Lite se chce stát bestsellerem
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama