bitcoin-prekonal-7000-usd-a-poroste-dal
Novinka Bitcoin překonal 7000 USD a poroste dál!

Bitcoin překonal 7000 USD a poroste dál!

Z. Obermaier

Z. Obermaier

12. 5. 2019 17:22 33

Kdo se řídil mou radou a koupil za 3000 USD, musí být spokojen, získal 100% zisk za šest měsíců.

Reklama

Před půl rokem klesl Bitcoin na cenu kolem 3000 USD a dostal se na chvilku i pod tuto hodnotu. V listopadu jsem vám v tomto článečku radil, ať koupíte - že neprohloupíte. A stalo se, jak jsem řekl. Bitcoin je v tuto chvíli na 7200 USD a dál poroste. To je už jisté.

Bitcoin překonal 7000 USD a poroste dál!
i Zdroj: PCTuning.cz

V případě, že jste nakoupili za cenu mezi 3200-3500 USD, což se bez potíží dalo, máte vyhráno. Zhodnocení je dnes přesně 100 procent za šest měsíců. Pokud se trochu zajímáte o investice do čehokoliv, ať komodit nebo akcií, dluhopisů a podobně. Je dnes standardem roční zisk v řádu procent, a to si ještě můžete gratulovat. A ještě vám navíc budou všichni tvrdit, že 15 procent ročně je přímo zázračný zisk. Houby pánové, Bitcoin je jiná liga. Tohle je zázrak, dvojnásobek za půl roku prostě u ničeho jiného nikdy nedostanete.

Bitcoin překonal 7000 USD a poroste dál!
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud si mohu dovolit trochu zavěštit, tak to udělám. Mám už na to za ty roky kolem Bitcoinu možná i nárok. O Bitcoinu se teď moc nemluví, což je dobře. Může si v klidu růst bez zbytečné pozornosti médií a laických investorů. A růst jistě bude, i když to nebude radikální vzestup jako tomu bylo předloni, do konce roku čekám další minimálně 50 ti procentní zhodnocení. Kupovat teď ale neradím, vaši příležitost jste propásli. Sice vidím jako hodně pravděpodobné, že cena poroste, ale netroufám si radit kupovat za 7200 USD, osobně bych nekoupil. Na částce mezi 3000-5000 USD bych ale už váhal, protože čas Bitcoinu se opět blíží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama