pagan-online-vychazi-v-early-access-pristupu
Novinka Pagan Online vychází v Early Access přístupu

Pagan Online vychází v Early Access přístupu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 4. 2019 16:00

Wargaming a srbské studio Mad Had Games vydávají v early access přístupu akční hack-and-slash RPG Pagan Online. Hra je nyní k dispozici za 26,99 eur, v přepočtu zhruba 690 korun.

Reklama

Pagan Online následuje klasické RPG hry odehrávající se v dungeonech a sledující děj izometrickou kamerou. RPG žánr je zde zastoupen PVE akcí a postavami podobných žánru MOBA.

Dle tvůrců hra nabízí intenzivní PVE hratelnost založenou na procházení různorodých a interaktivních prostředí a generovaných setkáních s nepřáteli, osm odemykatelných postav s jedinečným herním stylem, náročný boj pomocí WASD ovládání, které vyžaduje přesnou taktiku a dovednost či originální fantasy prostředí fantazie inspirované předkřesťanskou dobou.

Dále vývojáři vyzdvihují kampaň obsahující 5 aktů pro jednoho hráče se třemi úrovněmi obtížnosti, různé herní režimy včetně denních a týdenních událostí, lovů monster, atentátů a nekonečné sbírání kořisti, kraftování a tak dále.

V Early Access je Pagan Online zážitkem pro jednoho hráče. Rozšíření obsahu bude přidáno do hry v následujících měsících, včetně nových zón, nových nepřátel a nových příběhů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama