virtualni-realita-htc-vive-pro-otevira-portal-do-sveta-game-of-thrones
Novinka Virtuální realita HTC Vive Pro otevírá portál do světa Game of Thrones

Virtuální realita HTC Vive Pro otevírá portál do světa Game of Thrones

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 4. 2019 11:30

HTC se spojilo s HBO, aby při příležitosti premiéry závěrečné řady seriálu Hra o trůny umožnili fanouškům bránit Zeď osobně. Zážitek bude po omezenou dobu dostupný nejen v zetku., ale také v showroomu holešovické prodejny Alza. V kavárně zetko. bude navíc k vidění i Železný trůn od společnosti HBO, která za celým seriálem stojí.

Reklama

Virtuální realita umožní populárního seriálu stanice HBO překročit hranici filmového plátna a vstoupit do světa jejich oblíbených hrdinů, který je obklopí. Trůn i virtuální zážitek budou dostupné v zetku. od dnešního dne až do čtvrtka 18. dubna. Zájemci, kteří zetko. navštívit nestihnou, se k obraně Západozemí budou moci připojit v holešovické prodejně Alza až do 30. dubna.

Kromě možnosti nahlédnout do světa seriálu Hra o trůny lze prostřednictvím virtuální reality navštívit i další filmové trháky. V obchodě Viveport naleznou uživatelé například zážitky Star Wars: Trials on Tatooine, Star Wars: Droid Repair, či titul Spider-Man: Homecoming VR. Nejkomplexnější je pak hra Ready Player One: OASIS beta. V ní hráči cestují po různých koutech světa OASIS ze snímku Stevena Spielberga Ready Player One a snaží se dosáhnout nejlepšího skóre ze všech.

Virtuální realita HTC Vive Pro otevírá portál do světa Game of Thrones
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: HTC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama