zalman-t6-pocitacova-skrin-v-cerne-barve
Novinka Zalman T6: Počítačová skříň v černé barvě

Zalman T6: Počítačová skříň v černé barvě

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 4. 2019 11:00

Zalman rozšiřuje nabídku počítačových skříní řady T. Nový model T6 v minimalistickém černém designu zvládne i formát základní desky ATX a grafickou kartu s délkou až 280 mm.

Reklama

Zalman přináší na český trh novou počítačovou skříň T6 formátu mid-tower, která je určena především pro kancelářské využití a pro počítače používané v domácnostech. Díky černému provedení pak potěší například i hráče počítačových her, kteří si oblíbili černou barvu.

Zalman T6 je určena především pro počítače, které najdou využití v kancelářích menších firem i domácnostech. Skříň podporuje desky formátu mini-ITX, micro-ATX ale také ATX. Zadní část novinky je osazena jedním 120mm ventilátorem. Další 120mm větráky chlazení lze přidat na přední i boční panely. T6 lze vybavit grafickou kartou až do délky 280 mm. Pokud je v přední části skříně umístěn pevný disk, pak pouze do délky 260 mm. Maximální výška procesorového chladiče je 165 mm a skříň dále nabízí prostor pro zdroj o délce 160 mm.

Do T6 lze naistalovat dva 3,5" disky a dva disky formátu 2,5". Dále má T6 pozici pro jednu jednotku velikosti 5,25" a k dispozici je také sedm PCI slotů. Na horním panelu pak jsou dostupné dva porty USB 2.0 a jeden USB 3.0 a dále vstup a výstup pro mikrofon. Designu skříně dominuje výrazné vertikální mřížkování předního panelu a matná povrchová úprava v černé barvě.

Cena a dostupnost:

Počítačová skříň Zalman T6 je k dostání za cenu 794 Kč včetně DPH.

Zalman T6: Počítačová skříň v černé barvě
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama