zalman-zm-gm5-je-cenove-dostupna-mys-pro-hrace
Novinka Zalman ZM-GM5 je cenově dostupná myš pro hráče

Zalman ZM-GM5 je cenově dostupná myš pro hráče

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 4. 2019 18:00

Krátce po uvedení myši s označením ZM-GM7 představuje Zalman další nový model pro hráče počítačových her, tentokrát s příznivým poměrem cena/výkon. Novinka ZM-GM5 je přitom osazena kvalitním senzorem PixArt A3050 s rozlišením až 4 000 DPI, zrychlením 20 G a rychlostí 60 IPS. A přítomny navíc jsou i spínače Huanno, které by měly poskytovat jistý a spolehlivý pocit při každém kliknutí. Alespoň tak to výrobce píše v tiskové zprávě. Frekvenci myši lze nastavovat ve čtyřech úrovních, a to až do hodnoty 1 000 Hz.

Reklama

Novinka od Zalmanu ma tradiční herní design a zaujme tedy už na první pohled, a to nejen díky RGB podsvícení, ale i pro neobvyklou povrchovou úpravu v barvě temného chromu. Ergonomické provedení ve spojení s překvapivě vyšší hmotností (159 gramů) pak má zajistit pevný a jistý úchop a přesné vedení myši po podložce.

ZM-GM5 má devět programovatelných tlačítek. Pro individualizaci nastavení a programování tlačítek je k dispozici originální software s jednoduchým a intuitivním ovládáním. Počítačový program je jako již tradočně ke stažení na stránkách výrobce.

Herní myš Zalman ZM-GM5 je k dostání za doporučenou cenu 699 Kč včetně DPH.

Zalman ZM-GM5 je cenově dostupná myš pro hráče
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama