nova-bezdratova-sluchatka-honor-flypods-lite-v-obchodech
Novinka Nová bezdrátová sluchátka Honor FlyPods Lite v obchodech!

Nová bezdrátová sluchátka Honor FlyPods Lite v obchodech!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 4. 2019 12:30 1

Značka Honor uvedla na náš trh bezdrátová sluchátka FlyPods Lite, které lze velmi snadno a intuitivně spárovat s mobilním telefonem či jiným přehrávačem. Plného dobití dosáhnou za jednu hodinu, ale už po 15 minutách nabíjení slibují až 90 minut poslechu.

Reklama

Honor není jen známý výrobce chytrých telefonů, v nabídce má tato společnosti i nová zajímavá sluchátka FlyPods Lite, které si můžete pořídit v bílém a černém barevném provedení. Dodávaná jsou v šikovném přenosném nabíjecím pouzdru s microUSB portem, které zároveň funguje jako dock.

Podle výrobce lze plného nabití 55mAh baterie dosáhnout za pouhou jednu hodinu, což v praxi znamená až tři hodiny ničím nerušeného poslechu. Velkou předností je skutečnost, že po 15 minutách nabíjení lze sluchátka používat až po dobu 90 minut.

Nová bezdrátová sluchátka Honor FlyPods Lite v obchodech!
i Zdroj: PCTuning.cz

Honor FlyPods Lite lze díky technologii Bluetooth (verze 4.2) velmi snadno spárovat s mobilním telefonem nebo jiným zařízením. Leckoho určitě potěší i skutečnost, že sluchátka mají vestavěný mikrofon pro pohodlné vyřízení hovorů a navíc jsou odolná vůči postříkání vodou (stupeň krytí IP54) – lze je tak používat třeba i při sportování.

Stylová sluchátka Honor FlyPods Lite je možné zakoupit za 2 499 Kč u prodejců ALZA.cz, AT Computers, CZC.cz, Mall CZ, Smarty, T.S. Bohemia, Mobil pohotovost, Electro World, BPS Mobil a Datart.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama