rollei-go-gimbal-pro-smartphony-s-androidem-a-ios
Novinka Rollei GO!: gimbal pro smartphony s Androidem a iOS

Rollei GO!: gimbal pro smartphony s Androidem a iOS

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 4. 2019 18:00

Rollei uvádí na trh nový elektronický stabilizátor pro mobilní telefony s operačním systémem Android a iOS. Novinka pojmenovaná jako Rollei Go! Se může stát ideálním společníkem pro všechny video nadšence a tvůrce timelaps videí. 

Reklama

Nový tříosý stabilizátor Rollei Go! Pojme smartphony s úhlopříčkou displeje až 6,5 palce a umožňuje pohyb a stabilizaci na třech osách a otáčení o 360° a náklon +/-165°. V režimu „inception“ GO! nabízí otočení o 360 ° kolem osy záběru. Milovníci časosběrných videí zaujmou dva režimy Motion Timelapse, který přinese do časosběrného videa dynamiku a pohyb, a Timelapse, u kterého je stejně jako u zpomalených záběrů důležitá stabilizace. S efektem Dolly Zoom (efekt Vertigo) pak můžete vytvořit dramatické video sekvence.

Ovládání zoomu pomocí kolečka je centrálně umístěno na rukojeti tak, aby bylo ovládání jednoduché, a umožňuje rychlé přiblížení a oddálení jednoduchým posunutím palce. Pomocí otočného tlačítka můžete také snadno procházet menu aplikace. Rollei Go! aplikace je samozřejmě k dispozici zdarma pro iOS a Android, můžete s ní přímo ovládat kameru vašeho smartphonu přes gimbal (ISO, vyvážení bílé, rychlost závěrky, zaostření). Součástí balení je robustní přepravní a skladovací pouzdro

Akumulátor s kapacitou 2 200 mAh gimbalu poskytuje dostatek energie až na 12 hodin provozu, nebo může dobíjet váš smartphone skrze USB či microUSB konektor. Kompatibilní zařízení je také možné napájet zcela bezdrátové přes indukční nabíjení v rameni gimbalu. Pokud chcete filmovat ve stacionárním režimu nebo třeba postavit stabilizátor na stůl a nabíjet jej, pak přijde vhod nevelký stativ se standardizovaným 1/4" závitem.

Rollei GO!: gimbal pro smartphony s Androidem a iOS
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama