vodafone-pass-prichazi-v-nove-denni-verzi
Novinka Vodafone Pass přichází v nové denní verzi

Vodafone Pass přichází v nové denní verzi

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 4. 2019 20:00

Služba Vodafone Pass na den doplňuje stávající měsíční variantu, která od svého spuštění v říjnu 2017 umožnila zákazníkům prosurfovat už zhruba šest petabajtů dat. Nové Passy nabízejí například celodenní chatování nebo sledování online videí v mobilním telefonu za 9, respektive 19 korun, aniž by se zákazníkům čerpala data z tarifu.

Reklama

Vodafone Passy na den mají podobně jako ty měsíční pět variant. Chat Pass, Social Pass, Music Pass a Cloud Pass na den stojí vždy 9 korun, Video Pass 19 korun. „Zážitek z neomezeného datování chceme zpřístupnit ještě většímu počtu lidí. Denní Passy jsou šité na míru těm, kteří chtějí datovat nepravidelně anebo potřebují své výdaje více hlídat. Typickým uživatelem tak může být zákazník s předplacenou kartou. V případě potřeby stačí kliknout na Vodafone Passy přímo na úvodní stránce v aplikaci Můj Vodafone a jsou okamžitě aktivní,“ řekl David Novák, marketingový ředitel Vodafonu.

Služba Vodafone Pass má u zákazníků v Česku úspěch, proteklo přes ni už zhruba šest petabajtů dat. To v přepočtu znamená přibližně dva miliony hodin filmů ve vysoké kvalitě Full HD rozlišení. Pro srovnání: ještě loni v listopadu byl objem dat přenesených přes Vodafone Passy poloviční.

Součástí Video Passu je mimo jiné aplikace Sledování TV. Proto i zákazník, který má v rámci svého tarifu nebo předplacené karty menší datový objem pro internet v telefonu, může třeba celý den sledovat živé televizní vysílání bez nutnosti připojení k wi-fi.

 Vodafone Pass přichází v nové denní verzi
i Zdroj: PCTuning.cz

Každý Vodafone Pass zahrnuje vybrané aplikace, které neukrajují zákazníkům data. U Chat Passu jde například o WhatsApp a Facebook Messenger, u Social Passu o Facebook nebo Instagram, u Music Passu o Apple Music nebo Spotify. Podobně Video Pass zahrnuje YouTube, Netflix, Sledování TV a dalších 15 aplikací a Cloud Pass slouží například pro aplikace Dropbox a Google.

Zdroj: Vodafone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama