zalman-vydal-novou-herni-mys-zm-gm7
Novinka Zalman vydal novou herní myš ZM-GM7

Zalman vydal novou herní myš ZM-GM7

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 3. 2019 09:00

Společnost Zalman přináší na trh herní myš ZM-GM7. Novinka je osazena senzorem PixArt PMW3360, který by měl zajistit vysokou rychlost a přesnost polohování s rozlišením až 12 000 DPI, zrychlením 50 G a rychlostí 250 IPS.

Reklama

Zalman ZM-GM7 používá spínače Light Strike s reakční dobou 0,2 ms. Tyto spínače se navíc vyznačují vysokou odolností až 20 000 000 kliknutí. Frekvence myši lze nastavit ve čtyřech úrovních až do hodnoty 1 000 Hz pro přesnou odezvu bez chyb.

ZM-GM7 využívá technologii LOD (Lift Off Distance), která vyhodnocuje a rozpoznává pohyb sensoru nad povrchem, koriguje polohu a předchází chybám. Dále by myška měla poskytovat pevný úchop nejen díky neklouzavé povrchové úpravě, ale i díky stabilnímu rozložení těžiště a optimálně zvolené hmotnosti. Myš má také ergonomický design, který se vyznačuje asymetrickým tvarem pro optimální úchop a odolné kluzné ploch, které minimalizují tření a usnadňují pohyb po podložce.

Design je podtržen RGB podsvícením (až 16,8 milionu barev), které lze individuálně nastavit a upravit. Myš má opletený kabel vybavený filtrem šumu a pozlacený USB konektor. Samozřejmostí je sedm programovatelných tlačítek včetně pogumovaného rolovacího tlačítka pro přesné ovládání. A uživatelé mohou využít i služeb ovládacího softwaru s jednoduchým a intuitivním ovládáním, který je ke stažení na stránkách výrobce a umožňuje individuální nastavení a podporuje ukládání maker během hraní.

Myš Zalman ZM-GM7 bude k dostání od dubna prostřednictvím sítě internetových obchodů a specializovaných prodejen. Doporučená koncová cena je 791 Kč včetně DPH.

Zalman vydal novou herní myš ZM-GM7
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama