o2-smart-booster-rozsiri-wi-fi-signal-z-chytreho-modemu-i-do-vetsich-vzdalenosti
Novinka O2 Smart Booster rozšíří Wi-Fi signál z chytrého modemu i do větších vzdáleností

O2 Smart Booster rozšíří Wi-Fi signál z chytrého modemu i do větších vzdáleností

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 3. 2019 20:45 1

Operátor začne v průběhu dubna nabízet zařízení O2 Smart Booster, které rozšíří Wi-Fi z chytrého modemu O2 Smart Box do ještě větší vzdálenosti. Jedná se tak o ideální řešení pro velké rodinné domy, rozlehlé byty i firemní objekty. O2 Smart Booster si mohou zájemci pořídit od 49 korun měsíčně.

Reklama

„Vyslyšeli jsme přání našich zákazníků, kteří chtěli pokrýt kvalitní Wi-Fi i větší prostory a zároveň nechtěli ručně přepínat mezi různými Wi-Fi sítěmi. Proto jsme se rozhodli vyvinout O2 Smart Booster. Na vývoji O2 Smart Boosteru jsme spolupracovali s firmou SoftAtHome,“ uvedl Roman Bacík, ředitel produktového marketingu mobilních služeb ve společnosti O2.

Nastavení O2 Smart Boosteru má být velmi snadné. Díky funkci Smart Wi-Fi si uživatelé nemusí domácí síť složitě instalovat a přepínat se ručně mezi jednotlivými zdroji WiFi signálu. Stačí O2 Smart Booster zapojit, stisknout tlačítko „WPS“ a vše důležité, název sítě, heslo, zabezpečení, zmiňované zařízení nastaví samo. Funkce Mesh navíc zákazníkům umožní propojit více O2 Smart Boosterů a pokrýt tak Wi-Fi sítí i velmi rozhlehlé prostory. „Jednoduše řečeno, několik O2 Smart Boosterů se k sobě automaticky připojí, navzájem spolu komunikují a uživatel neřeší, zda je zrovna připojen k některému z nich či k O2 Smart Boxu. Uživatel se volně pohybuje mezi zařízeními a využívá bezdrátové připojení,“ vysvětlují produktoví manažeři O2 Miloslav Mikulčík a David Hauer. Díky dvěma LAN portům je k zařízení možné připojit počítač či O2 TV set-top box.

Tak, jako u všech zařízení z rodiny chytrého modemu od O2, je možné i O2 Smart Booster ovládat jednoduše pomocí aplikace O2 Smart Box. Uživatelé operačního systému iOS jí stáhnou v App Storu. Pro ty, kteří mají v telefonu operační systém Android, je dostupná zde.

O2 Smart Booster rozšíří Wi-Fi signál z chytrého modemu i do větších vzdáleností
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama