do-world-of-warplanes-miri-nemecke-bombardery
Novinka Do World of Warplanes míří německé bombardéry

Do World of Warplanes míří německé bombardéry

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 3. 2019 16:30

Německé bombardéry jsou připraveny rozšířit svoje zastoupení ve World of Warplanes. Do této hry se nyní dostávají silnější stroje začínající na Tier VII a končící na desáté úrovni. A to samozřejmě není všechno. Spojení s metalovou scénou pokračuje a po spolupráci s Iron Maiden se tvůrci z Wargamingu spojili s legendou německého trash metalu Kreator.

Reklama

Nové stroje ve World of Warplanes:

• Junkers Ju 288 A, Tier VII. Jedná se o rychlý bombardér se dvěma precizními kulometnými věžemi, s nimiž se velmi dobře manipuluje.
• Junkers Ju 288 C, Tier VIII. Letoun se může pochlubit vynikající maximální rychlostí a velkým množstvím bomb, které je schopen unést.
• Junkers Ju 287, Tier IX. Šest výkonných motorů a uvnitř pak čtyři silné bomby, každá o váze jedné tuny, to je Ju 287.
• Junkers EF-131, Tier X. Stejně jako jeho předchůdce, i tento bombardér může shazovat bomby z výšky, nebo zvolit riskantnější taktiku a shazovat bomby v nižší letové hladině.

Tvůrci World of Warplanes se rozhodli pro netradiční podporu nových bombardérů a natočili zbrusu nové video spolu s německou thrash metalovou legendou Kreator. Bombardovací video tak obsahuje jako bonbónek navíc slavný hit „Lion with Eagle Wings“.

Všechny čtyři bombardéry jsou součástí válečné historie, nicméně je nutné zdůraznit, že jejich koncept existoval pouze na papíře a nevznikly ani prototypy. World of Warplanes je jediné místo, kde můžete tyto vzácné dravé ptáky zalétat a zažít vývoj německého inženýrství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama