huawei-podpori-predobjednavky-p30-a-p30-hodnotnymi-darky-zdarma
Novinka Huawei podpoří předobjednávky P30 a P30 hodnotnými dárky zdarma

Huawei podpoří předobjednávky P30 a P30 hodnotnými dárky zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 3. 2019 15:30 2

Výrobci se snaží k nákupu svých vlajkových modelů lidi nalákat i různými dárky zdarma. Stačí vzpomenout např. Samsung, který k modelům Galaxy S10 a S10+ nabídl nedávno bezdrátová sluchátka. Podpořit předobjednávky svých nadcházejících top modelů se však chystá i Huawei. Jak upozornil polský web GSMManiak.pl, dáreček získají také zájemci o chytrý telefon P30 a kdo se rozhodne pro špičkový P30 Pro, může se dokonce těšit na dva hodnotné dárky.

Reklama

Zahraniční web tvrdí, že Huawei odstartuje předobjednávky svých nových smartphonů 26. března, tedy ve stejný den, kdy je v Paříži oficiálně představí. Zájemci o model P30 se mohou těšit na dárek v podobě chytrých hodinek Huawei Watch GT, které umí notifikace a zaujmou především extrémně dlouhou výdrží na jedno nabití.

K předobjednávce P30 Pro čínský výrobce přidá hodinky Watch GT a navíc také bezdrátovou nabíječku Huawei CP60. Když se podíváme do katalogu nákupního rádce Heureka.cz, zjistíme, že hodinky v oficiální distribuci stojí 5 690 Kč a nabíječka 1 190 Kč. Zájemci o Huawei P30 Pro tak získají dárky v hodnotě 6 880 Kč. Akce by se totiž měla vztahovat také na Českou republiku. V případě Slovenska si netroufáme odhadnout, jak tomu bude.

Huawei podpoří předobjednávky P30 a P30 hodnotnými dárky zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama