novy-monitor-philips-259b9-dorazi-koncem-mesice
Novinka Nový monitor Philips 259B9 dorazí koncem měsíce

Nový monitor Philips 259B9 dorazí koncem měsíce

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 3. 2019 11:30 2

Společnost MMD uvádí na trh nový model s PowerSensorem ze série B – Philips 252B9. Tento bezrámečkový model by měl nabízet kvalitní provedení, užitečný hardwarový vypínač, IPS panel, plně ergonomický stojan a také řadu technologií.

Reklama

Pro zajištění optimálního obrazového výkonu je nový 25palcový Philips 252B9 vybaven bezrámečkovým IPS panelem s poměrem stran 16:10, širokými pozorovacími úhly 178°/178° a věrným barevným podáním.

PowerSensor dokáže pomocí infračervených signálů zjistit, zda je uživatel před monitorem a pokud není, sníží jas obrazovky. Výsledkem by měla být až 80% úspora spotřeby energie a prodloužení životnosti monitoru. Navíc lze 252B9 díky hardwarovému vypínači kdykoli kompletně vypnout a dále tak snížit spotřebu energie. Tento model navíc vyhovuje řadě ekologických standardů, jako jsou EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE a RoHS.

Uživatelé nového 252B9 se také mohou těšit na bohatou výbavu, která jim zaručí optimální pohodlí. Jeho ergonomický stojan SmartErgoBase umožňuje polohovat displej dle požadavků uživatele a VESA držák dále rozšiřuje jeho možnosti použití. Monitor je také vybaven pokročilými technologiemi pro ochranu zraku, jakou jsou Flicker-Free a LowBlue mód. Pro pohodlné čtení je k dispozici funkce EasyRead. Samozřejmostí jsou také zabudované stereo reproduktory a široká výbava konektorů – VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 a HDMI 1.4.

Monitor Philips 252B9 bude na trhu dostupný koncem března za koncovou cenu 6 639 Kč.

Nový monitor Philips 259B9 dorazí koncem měsíce
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama