motorola-moto-g6-plus-dostava-update-na-android-9-pie
Novinka Motorola Moto G6 Plus dostává update na Android 9 Pie

Motorola Moto G6 Plus dostává update na Android 9 Pie

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 3. 2019 11:00 1

Chytrý telefon Motorola Moto G6 Plus získává aktualizaci na Android 9.0 Pie se zabezpečením z 1. prosince loňského roku. Update má označení PPW29.116-20 a je dostupný pro všechna zařízení zakoupená ve volném prodeji i u mobilních operátorů.

Reklama

Android Pie přináší spoustu novinek včetně např. funkce „Adaptivní baterie“, která se přizpůsobí užívání telefonu a spotřebuje energii jen na ty aplikace, které nejvíce používáte. Také obsahuje novou obrazovku „Přehled“, která zobrazuje naposledy použité aplikace v jasnějším horizontálním zobrazení, díky čemuž by práce s nimi měla být o něco pohodlnější. Současně se ve spodní části obrazovky „Přehled“ zobrazuje 5 nejpoužívanějších aplikací.

Pie přináší standardně i podporu tmavého režimu pro různé aplikace, včetně menu rychlých nastavení nacházejícího se v oznamovací liště. A update umožní také nastavení libovolného limitu na různé aplikace, webové stránky či sociální sítě, a to díky funkci hlídání času. Pokaždé, když překročíte nastavený limit, se vám aplikace sama vypne a jedinou cestou, jak jí znovu zapnout, je jít do nastavení a limit si nově přenastavit. Touto cestou se telefon stará o to, abyste ho používali pouze pro vhodné a praktické věci. Nová rozdělená obrazovka, která je také součástí aktualizace, pak zase potěší nejvíc ty, kteří rádi využívají několik aplikací najednou.

Motorola Moto G6 Plus dostává update na Android 9 Pie
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama