aoc-g2868pqu-nabidne-4k-rozliseni-i-podporu-amd-freesync
Novinka AOC G2868PQU nabídne 4K rozlišení i podporu AMD FreeSync

AOC G2868PQU nabídne 4K rozlišení i podporu AMD FreeSync

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 3. 2019 16:30 1

Společnost AOC představila herní monitor G2868PQU, který se může pochlubit vysokým 4K rozlišením, technologií FreeSync, která eliminuje trhání a sekání obrazu či nízkou dobou odezvy 1 ms. Do evropských obchodů se novinka dostane v průběhu března.

Reklama

Herní zaměření monitoru AOC G2868PQU prozrazují červeno–černý design i moderní stojan. Displej má úhlopříčku 28 palce a zobrazuje rozlišení 3 840 × 2 160 bodů při maximálním jasu 300 nitů. Výrobce použil panel typu TN s 102% pokrytím sRGB a 82% pokrytím AdobeRGB barevné škály.

Majitele grafických karet AMD potěší podpora technologie FreeSync, díky které si mohou vychutnávat nerušené hraní bez sekání obrazu. A radost udělá i stojan, který je výškově nastavitelný (130 mm), takže si uživatel snadno najde pro něj nejlepší pozici.

Z další výbavy nesmíme zapomenout zmínit předprogramované profily se specifickými nastaveními pro hry typu FPS, závody nebo RTS a funkci Shadow Control, která umožňuje hráči selektivně upravovat úroveň jasu tak, aby lépe viděl detaily v temných zákoutích anebo v příliš přepálených oblastech, bez ovlivnění celého obrazu. Při dlouhých nočních herních maratonech pomůže snížit únavu očí funkce Low Blue Mode.

Monitor AOC G2868PQU bude na trhu dostupný během tohoto měsíce za doporučenou koncovou cenu 9 449 Kč s DPH.

AOC G2868PQU nabídne 4K rozlišení i podporu AMD FreeSync
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama