v-cesku-se-zacal-prodavat-honor-8a
Novinka V Česku se začal prodávat Honor 8A

V Česku se začal prodávat Honor 8A

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 3. 2019 18:00

Značka Honor přináší na náš trh nový cenově dostupný telefon s bezrámečkovým displejem a kapkovitým vykrojením. Novinka cílí hlavně na nenáročné uživatele, popřípadě na školáky a lidi, kteří se smartphony začínají. Honor 8A je u nás dostupný za 3 999 Kč.

Reklama

Nový Honor 8A patří mezi nejlevnější smartphony a radost udělá hlavně mladším generacím. Na čelní straně má šestipalcový HD+ FullView s kapkovitým výřezem, ve které je umístěna 8Mpx kamerka s podporou umělé inteligence pro co nejkvalitnější selfie. Na zadní straně zase telefon zaujme 13Mpx fotoaparátem se světelností objektivu f/1.8 a podporou natáčení Full HD videa.

Smartphone běží na nejnovějším Androidu 9 Pie doplněným o nadstavbu uživatelského rozhraní EMUI 9.0. Procesorem je osmijádrový MediaTek MT6765 a společnost mu dělají 3 GB RAM a interní paměť 32 GB, kterou lze rozšířit pomocí microSD karty až na 512 GB. Baterie dostala kapacitu 3 020 mAh.

Honor 8A lze odemykat pomocí čtečky otisků prstů umístěné na zadní straně nebo pomocí funkce odemykání obličejem, která rozpozná na 1024 charakteristických rysů tváře a lze ji podle výrobce použít bezproblémově i v noci. Smartphone zaujme i zabudovaným výkonným reproduktorem SmartPA či FM rádiem. Samozřejmostí je také podpora technologií LTE a NFC.

V Česku se začal prodávat Honor 8A
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama