honor-uvede-pristi-rok-vlastni-skladaci-telefon
Novinka Honor uvede příští rok vlastní skládací telefon

Honor uvede příští rok vlastní skládací telefon

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 3. 2019 16:00 3

Podle zahraničních médií šéf společnosti Honor, která spadá pod čínský gigant Huawei, v jednom z nedávných rozhovorů uvedl, že se značka v budoucnu nebrání uvedení vlastního skládacího, respektive ohebného smartphonu.

Reklama

Honor je firma orientující se na mladou generaci lidí, které přináší kvalitní telefony s velmi dobrým poměrem cena/výkon. Je proto pravděpodobné, že pokud skládací mobil uvede, stane se tak nejdříve až příští rok.  Důvodů je hned několik, ale je to především vysoká cena takového přístroje, která by teenagery asi příliš neoslovila. Honor má v každém případě na čem stavět. Huawei na veletrhu MWC představil flexibilní smarthone Mate X, který již stihl získat několik ocenění a jeho budoucnost vypadá víc než slibně.

Skládací smartphone od Honoru bude stoprocentně z Mate X vycházet a zřejmě nabídne nějaké ústupky, hlavně tedy směrem dolů, jako např. displej s nižším rozlišením, méně RAM a tak podobně.  Nižší by však mohla být i cena. Huawei Mate X se začne prodávat za 2 299 eur, tedy zhruba 60 000 Kč. Do prodeje se na vybraných trzích dostane v polovině tohoto roku. O dostupnosti v České republice zatím nemáme žádné informace.

Honor uvede příští rok vlastní skládací telefon
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama