sklicko-panzerglass-privacy-camslider-je-v-cr-radost-udela-majitelum-iphonu
Novinka Sklíčko PanzerGlass Privacy CamSlider je v ČR, radost udělá majitelům iPhonů

Sklíčko PanzerGlass Privacy CamSlider je v ČR, radost udělá majitelům iPhonů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 2. 2019 08:30 2

Ochranné sklo Privacy CamSlider od dánského výrobce PanzerGlass je odteď na českém trhu dostupné pro všechny současné modely chytrých telefonů iPhone.

Reklama

CamSlider je evolucí skla PanzerGlass Privacy, které kromě ochrany displeje před škrábanci a nárazy poskytuje i zvýšenou ochranu soukromí. Funguje na principu polarizace, který zaručuje, že obsah displeje vidí jenom uživatel, který kouká na obrazíovku smartphonu přímo čelním pohledem. Zvídavé pohledy ze stran nebo přes rameno pak vidí jen velmi deformovaný obraz nebo úplně černý displej.

Sklo nezamezí jen pohledům zvědavců, ale přináší i další užitečnou vychytávku. Mobilní telefon nosí většina lidí stále u sebe a riziko, že nevítaný host bude sledovat vás a vaše kroky ještě detailněji je tak mnohem vyšší. Proto je Privacy CamSlider uzpůsobeno pro pohodlné mechanické zaslepení přední kamerky mobilního telefonu. Sklíčko si tak najde svoje místo kupříkladu tam, kde je zakrývaní senzorů a kamer absolutní povinností. Ocení jej i lidé výrobě či laboratořích, nebo prostředí, kde se funguje ve vyhrazeném režimu.

PanzerGlass nyní zákazníkům nabízí skla Privacy CamSlider na kterýkoliv model ze současné nabídky značky Apple. Na pultech prodejců naleznou uživatelé skla pro iPhone 6 až 8(Plus), ale také X/Xs, Xs Max a Xr, a to za cenu 999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama