transcend-predstavil-rychle-pametove-karty-pro-smartphony
Novinka Transcend představil rychlé paměťové karty pro smartphony

Transcend představil rychlé paměťové karty pro smartphony

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 2. 2019 04:30

Firma Transcend představuje novou sérii paměťových karet microSDXC 330S. Ta byla navržena především pro přenosná zařízení, zejména konzoli Nintendo Switch, chytré telefony a tablety.

Reklama

Nová paměťová média patří do nejnovější třídy A2, což je samo o sobě zárukou minimálního času načítání a svižného provozu aplikací nainstalovaných na kartě. U náhodného čtení výrobce uvádí hodnotu 4000 IOPS, u zápisu pak 2000 IOPS. Pro optimální výkon A2 musí zařízení, ve kterém bude karta použita, podporovat standard SD 6.0 nebo vyšší. Maximální rychlost čtení v prezentovaných modelech je 100 MB/s, a zápisu 85 MB/s.

Série 330S funguje samozřejmě nejen v mobilních aplikacích. Využití najde také jako nosič fotografií a videa v digitálních fotoaparátech, které zaznamenávají snímky v 4K Ultra díky splněným standardům, UHS Speed Class 3 a UHS Video Speed Class 30 (V30). Každá karta je dodávána s adaptérem pro všechny rozměry SD karet.

Transcend představil rychlé paměťové karty pro smartphony
i Zdroj: PCTuning.cz

Stejně jako všechny paměťové karty Transcend, má i tento model vysokou trvanlivost. Je odolný proti vodě, zkratům, nárazům, rentgenovému záření a je přizpůsoben pro práci při teplotách od -25°C do 85°C. Výrobce dále nabízí bezplatný software RecoveRx, který v případě potřeby pomáhá částečně obnovit ztracené nebo smazané soubory.

Záruka a cena

Paměťové karty série 330S jsou již dostupné na českém trhu. Záruka je pětiletá a doporučená cena činní:

  • 809 Kč za verzi 64 GB
  • 1 089 Kč za verzi 128 GB
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama