netgear-wac540-firemni-pristupovy-bod-se-vzdalenou-spravou
Novinka NETGEAR WAC540: Firemní přístupový bod se vzdálenou správou

NETGEAR WAC540: Firemní přístupový bod se vzdálenou správou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 2. 2019 12:00

Do českých obchodů zamířil třípásmový bezdrátový přístupový bod WAC540, který v sobě snoubí Wi-Fi standard 802.11ac Wave 2, technologii 4x4 MU-MIMO, pokročilý roaming a řadu dalších vyspělých funkcí (např. load balancing, airtime fairness či beamforming). Díky tomu by uživatelům měl nabízet rychlé a stabilní bezdrátové připojení o celkové rychlosti přenosu dat až 3 Gb/s (400Mb/s v 2,4GHz pásmu, 867 Mb/s v nižším 5,0GHz pásmu a 1733 Mb/s ve vyšším 5,0GHz pásmu).

Reklama

Podle společnosti NETGEAR se nový přístupový bod hodí zejména do vytíženého firemního prostředí s velkým počtem připojených klientů, které vyžaduje vysoce kvalitní připojení zajišťující bezproblémový chod společnosti i celé její IoT infrastruktury. Součástí WAC540 je mimo jiné i dvojice gigabitových ethernetových portů s podporou PoE+ a funkcí Auto Uplink. Jednotlivé porty lze dále vzájemně propojit a zdvojnásobit tak celkovou přenosovou rychlost. Bezpečnost zařízení i celé sítě zajišťuje podpora WPA/WPA2, filtrace adres MAC i blokace SSID.

Snadné nastavení, konfiguraci a správu zařízení odkudkoli na světě zajistí mobilní aplikace či webový portál NETGEAR Insight. Jejich prostřednictvím lze získat potřebné informace o připojených zařízeních, stavu a zdraví sítě, spotřebovaných datech, a další důležitá data.

Cena a dostupnost

Bezdrátový přístupový bod WAC540 je v prodeji s prodlouženou pětiletou hardwarovou i NBD zárukou za doporučenou koncovou cenu 6 260 korun s DPH.

NETGEAR WAC540: Firemní přístupový bod se vzdálenou správou
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama