spolecnost-qnap-predstavuje-novy-adapter-25gbe-nic-pro-zarizeni-nas-a-pocitace
Novinka Společnost QNAP představuje nový adaptér 25GbE NIC pro zařízení NAS a počítače

Společnost QNAP představuje nový adaptér 25GbE NIC pro zařízení NAS a počítače

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 2. 2019 19:30

Společnost QNAP Systems představila nové síťové adaptéry se dvěma porty: 25GbE QXG-25G2SF-CX4 a 10GbE QXG-10G2SF-CX4. Díky řadičům Mellanox ConnectX-4 Lx SmartNIC mohou tyto karty výrazně zvýšit přenosové rychlosti, a navíc podporují iSER (iSCSI Extension pro protokol RDMA) za účelem optimalizace virtualizace VMware.

Reklama

Oba nové NIC adaptéry mohou pracovat se serverovými PC pro urychlení pracovních procesů v kancelářích a domácnostech. „Cloud, datová centra, vysokorychlostní úložiště, virtualizace a AI nekompromisně posouvají 25GbE do oblasti běžně používaných řešení,“ říká Dan Lin, produktový manažer společnosti, a doplňuje: „Společnost QNAP nyní uživatelům poskytuje 25GbE infrastrukturu tak, že využívá špičkové řešení Mellanox Ethernet pro poskytování 25GbE NIC adaptérů příští generace pro NAS, servery a pracovní stanice.“

Pro použití QXG-25G2SF-CX4/ QXG-10G2SF-CX4 se zařízením QNAP NAS se vyžaduje operační systém QTS 4.3.6 (nebo novější). Karty jsou v provedení PCIe Gen3 ×8 a lze je nainstalovat do počítače se systémy Windows a Linux. Ovladače uživatelé mohou stahovat ze stránek společnosti Mellanox. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama