paypal-v-cesku-spousti-bezplatnou-sluzbu-pro-osobni-platby
Novinka PayPal v Česku spouští bezplatnou službu pro osobní platby

PayPal v Česku spouští bezplatnou službu pro osobní platby

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 2. 2019 15:30

S cílem dát sbohem malým dluhům rozšiřuje PayPal svou bezplatnou službu pro osobní platby do 25 evropských zemí včetně České republiky. Nyní je tak možné odeslat nebo přijmout peníze nebo o ně požádat přátele či příbuzné rychle pomocí aplikace nebo webu bez ohledu na zvolený zdroj prostředků (účet PayPal, platební karta nebo bankovní účet).

Reklama

Díky službě pro osobní platby mohou odteď čeští uživatelé PayPalu posílat zdarma finanční částky v českých korunách po České republice a eura a švédské koruny svým přátelům a příbuzným v rámci Evropského hospodářského prostoru (pokud není vyžadována konverze měn).

Posílat peníze bezplatně lze uživatelům PayPalu například v Polsku, Rakousku nebo Německu, mimo situací, kdy je třeba konverze měn. Nová funkce představuje jasnou výhodu, která eliminuje poplatky spojené s převody peněz do zahraničí prostřednictvím tradičních bank. Uživatelé mohou navíc odesílat platby bez vyplňování jakýchkoli bankovních údajů – stačí jen zadat e­mailovou adresu příjemce.

Pokud příjemce ještě nemá účet PayPal, může si ho snadno zdarma otevřít. Po provedení platby dostane příjemce upozornění a peníze mu budou automaticky připsány na jeho účet PayPal, kde je bude mít okamžitě k dispozici.

Navíc uživatelům, kteří dávají přednost správě svého účtu na cestách, poskytuje vylepšená mobilní aplikace (lze ji stahovat z App Storu a Google Play) vyšší kontrolu, lepší přehled o zůstatku na účtu PayPal, notifikace a možnost odesílat peníze nejčastějším kontaktům.

PayPal v Česku spouští bezplatnou službu pro osobní platby
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama