nove-reproduktory-energy-sistem-s-asistentkou-amazon-alexa
Novinka Nové reproduktory Energy Sistem s asistentkou Amazon Alexa

Nové reproduktory Energy Sistem s asistentkou Amazon Alexa

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 2. 2019 16:00

Společnost Energy Sistem uvádí na trh novou řadu chytrých reproduktorů Energy Smart Speaker. Novinky nabízejí vedle pěkného designu a slušného zvuku také službu Amazon Alexa, jejímž prostřednictvím lze zařízení hlasově ovládat a zároveň získat potřebné informace o aktuálním dění.

Reklama

Reproduktory Energy Smart Speaker jsou dostupné ve třech odlišných provedení. Nejmenším je Energy Smart Speaker 3 Talk s jedním 2" pětiwattovým reproduktorem. Trojnásobně vyšší výkon pak nabízí Energy Smart Speaker 5 Home se dvěma 3,5" osmiwattovými reproduktory. Poslední novinkou je Energy Smart Speaker Tower 7 ve věžovém provedení se dvěma 4" širokopásmovými a jedním 1,5" výškovým reproduktorem o celkovém výkonu až čtyřicet wattů.

Součástí každého zařízení je také vestavěný obousměrný audio systém a virtuální asistentka Amazon Alexa, která přemění současný domov v chytrou domácnost. Prostřednictvím hlasových příkazů uživatel může nejen ovládat jednotlivé reproduktory, ale zároveň i získat aktuální přehled o dopravě, počasí či naplánovaných aktivitách.

Nové reproduktory Energy Sistem s asistentkou Amazon Alexa
i Zdroj: PCTuning.cz

Reproduktory lze synchronizovat s libovolnými mobilními zařízeními a následně je prostřednictvím aplikace Energy Multiroom Wi-Fi připojit k domácí bezdrátové síti. Připojení Wi-Fi a aplikace Energy Multiroom Wi-Fi navíc uživatelům umožňují vzájemně spárovat vícero chytrých reproduktorů, přehrávat hudbu ze Spotify a AirPlay či poslouchat online rádio. Repráčky je možné ke zdroji hudby připojit také skrze rozhraní bluetooth, USB disk, microSD kartu či 3,5mm audio vstup.

Chytré reproduktory Energy Smart Speaker pokrývá nadstandardní tříletá záruka. Doporučená koncová cena modelu Energy Smart Speaker 3 Talk činí 2 500 Kč s DPH. Energy Smart Speaker 5 Home je k dostání za 3 499 Kč s DPH a Energy Smart Speaker Tower 7 za 4 499 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama