majitele-macbooku-pro-hlasi-problem-s-blikajici-obrazovkou
Apple Novinka Majitelé MacBooku Pro hlásí problém s blikající obrazovkou

Majitelé MacBooku Pro hlásí problém s blikající obrazovkou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 2. 2019 15:30 4

Nejnovější MacBooku Pro trápí nepříjemný problém. Někteří uživatelé si stěžují, že jejich počítači po čase začala nepříjemně blikat obrazovka.

Reklama

Aris Mpitziopoulos, který provozuje youtube kanál HardwareBusters, se rozhodl, že si udělá radost něčím novým a tak si zakoupil nejvýkonnější variantu MacBooku Pro. Počítač vybavený procesorem Intel Core i9, grafikou Vega 20, 32 GB operační paměti a 1TB SSD není žádná levná záležitost. Zaplatil za něj 4 500 dolarů, tedy zhruba 103 000 korun. K velkému překvapení však začal stroj po několika dnech používání vykazovat známky nestandardního chování.

Aris si všiml, že po probuzení MacBooku z režimu spánku počítači začala rušivě blikat obrazovka. Řešením problému bylo spořící režim zakázat. To by však mělo negativní vliv na výdrž notebooku a tak se Mpitziopoulos vydal svůj počítač reklamovat. Při reklamaci sice dostal obratem jiný kus, ale i u toho se časem chyba začala projevovat. Komentáře pod videem, které natočil, aby na své starosti upozornil, navíc naznačují, že v tom všem není sám.

Co přesně nepříjemnou chybu způsobuje, není v tuto chvíli jasné. Apple nicméně poškozené kusy mění v rámci záruky. Již dříve americký výrobce u nového Macbooku řešil problémy s jeho přehříváním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama