nove-all-in-one-pocitace-acer-s-chrome-os-se-predstavuji
Novinka Nové all-in-one počítače Acer s Chrome OS se představují

Nové all-in-one počítače Acer s Chrome OS se představují

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 2. 2019 19:30

V nabídce společnosti Acer se objevil nový all-in-one počítač s operačním systémem Chrome OS. Ve výbavě má velký displej a procesor od Intelu. Zaujme i podporou držáku VESA, takže ho lze snadno připevnit třeba na zeď.

Reklama

Nový Acer Chromebase 2412 nabídne 24palcový Full HD IPS displej s rozlišením 1 920 × 1 080 pixelů a povrchovou úpravou proti odleskům. Výkon mu dodává procesor od Intelu spadající do osmé generace, k dispozici je 8 GB paměti DDR4 RAM a data lze ukládat na 128GB úložiště.

Mezi další hardwarové specifikace patří port USB-C, jeden USB-A, RJ45 konektor, jeden HDMI 1.4 a čtečka SD karet a port na nabíječku. Dostupnost počítače Acer Chromebase 2412 nebyla zatím upřesněna.

Kromě této novinky představil Acer i druhý all-in-one s názvem Chromebase for Meetings 24V2, který je zaměřený na videohovory. Nad jeho displejem tak najdeme 5Mpx webkameru se širokoúhlým objektivem a navíc i dva mikrofony. Svižný běh aplikací obstará procesor Intel Core i7-8550 společně s operační pamětí 4 GB DDR4 a 32GB úložištěm. Konektivita je stejná jako u modelu Chromebase 2412.

Nové all-in-one počítače Acer s Chrome OS se představují
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama