oslavte-s-bohemia-interactive-novy-lunarni-rok-s-vyraznymi-slevami
Novinka Oslavte s Bohemia Interactive nový lunární rok s výraznými slevami

Oslavte s Bohemia Interactive nový lunární rok s výraznými slevami

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 2. 2019 19:00 1

Bohemia Interactive opět nabízí své tituly za výhodné ceny. Tentokrát si se slevou v rozmezí 10 až 80 % mohou zájemci na Steamu a Bohemia Storu pořídit v rámci oslav nového čínského lunárního roku postapo survival DayZ, vojenskou akci Arma 3, kreativní sandbox Ylands ale i řadu klasických titulů včetně kultovní strategie Original War nebo populární logické hry Fish Fillets 2.

Reklama

Letošní lunární rok se odehraje ve znamení vepře, který slibuje hojnost, optimismus, štěstí, prosperitu a radost, kterou si hráči mohou udělat v rámci Lunar New Year Sale až do pondělí 11. února (19:00). Poprvé od vydání verze 1.0 v prosinci 2018 je za sníženou cenu k dispozici postapo survival DayZ. Hráči tak mají ideální příležitost na vlastní kůži zjistit, co několik milionů hráčů z celého světa na přežívání v Chernarusi tak uchvátilo.

Vojenská taktická akce Arma 3 je k mání s 66% slevou, což platí i pro Apex edici, která obsahuje základní hru, DLC Apex, Helicopters, Karts a Marksmen, a navíc i plnou hru Arma: Cold War Assault zdarma. Součástí slevové akce je i sandbox Ylands, který tvořivým hráčům nabízí nepřeberné množství možností seberealizace a zábavy. Jde také o ideální platformu pro začínající tvůrce, kteří mohou v Ylands testovat své nápady a sdílet je s ostatními uživateli.

Oslavte s Bohemia Interactive nový lunární rok s výraznými slevami
i Zdroj: PCTuning.cz

Katalog her Bohemia Interactive nabízí zábavu pro fanoušky prakticky všech žánrů. Za doslova pár korun jsou na Steamu a Bohemia Storu k dispozici například detektivní adventury Alternativa a Memento Mori 2, sci-fi střílečka Alpha Prime, humorné dobrodružství Pat a Mat pro celou rodinu nebo nestárnoucí klasiky Arma 2 či Carrier Command: Gaea Mission.

Kompletní seznam zlevněných her od Bohemia Interactive najdou hráči na Steamu nebo Bohemia Store, kde je navíc řada her k dispozici v obsahově exkluzivních edicích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama