lenovo-legion-y740-prinasi-ray-tracing-ve-stylovem-provedeni
Novinka Lenovo Legion Y740 přináší ray tracing ve stylovém provedení

Lenovo Legion Y740 přináší ray tracing ve stylovém provedení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 1. 2019 20:00 2

Nový přírůstek do rodiny notebooků Lenovo Legion na první pohled vypadá jako stylový pracovní stroj. Když se ale podíváte pozorněji, zjistíte, že pod jeho celohliníkovým šasi se ukrývá velká potenciál, takže si bez problémů zahrajete i nejnáročnější hry.

Reklama

Kromě decentního provedení zaujme Lenovo Legion Y740 15,6palcovým displejem s rozlišením FHD (1 920 × 1 080 px) a výrazně tenčími rámečky než v předchozí generaci. Kombinace IPS technologie, obnovovací frekvence až 144 Hz a jasu o intenzitě 500 nitů je zárukou jasného obrazu a živých barev. Uživatele potěší určitě i volitelná technologie Nvidia G-SYNC a podpora Dolby Vision HDR.

Dostatečně výkonný základ pro hraní nejnovějších her představují šestijádrový procesor Intel Core i7-8750H společně s až 32 GB operační paměti (DDR4) a grafikou Nvidia GeForce RTX 207, která podporuje technologii ray tracing. Rychlou odezvu při jakékoliv činnosti dále podpoří rychlé PCIe NVMe úložiště s kapacitou až 512 GB doplněné o až 2TB HDD.

Lenovo Legion Y740 přináší ray tracing ve stylovém provedení
i Zdroj: PCTuning.cz

Protože detaily tvoří celek, je Lenovo Legion Y740 vybaven také celou řadou prvků pro ještě lepší herní zážitek. Ať už se jedná o zvukový panel Dolby Atmos pro hraní her s integrovaným subwooferem a technologií Smart AMP, plnohodnotnou klávesnici se 100% anti-ghostingem a RGB podsvícením, nebo o panel se zadními porty pro připojení herních periferií.

Notebook Lenovo Legion Y740 bude ve svém 15palcovém provedení na našem trhu dostupný od 46 989 včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama