philips-499p9h-je-sirokouhly-monitor-pro-profesionaly
Novinka Philips 499P9H je širokoúhlý monitor pro profesionály

Philips 499P9H je širokoúhlý monitor pro profesionály

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 1. 2019 14:00 1

Společnost MMD uvádí na trh nový zakřivený monitor Philips 499P9H Brilliance, který cílí na náročné uživatele. Těm nabídne vysoké rozlišení, velkou pracovní plocha rovnající se dvěma 27" monitorům s rozlišením WQHD či bohatou konektorovou výbavu.

Reklama

Philips 499P9H udělá dojem hned na první pohled. Zakřivený VA displej (1800R) nenuceně obepíná celé zorné pole uživatele, čímž minimalizuje rušení z okolí a maximalizuje pohodlí při práci. Poměr stran panelu je 32:9 a rozlišení 5 120 × 1 440 pixelů. Podsvícení je řešeno pomocí W-LED.

Z dalších údajů vypíchněme odezvu 5 ms (šedá-šedá), jas až 450 cd/m2 (VESA HDR 400), statický kontrast 3000:1 a úhly pohledu 178 ° v obou směrech. V nepsolední řadě zmiňuje výrobce podporu NTSC ze 103 %, sRGB ze 121 % a Adobe RGB z 91 %. Nechybí ani technologie FreeSync (Adaptive Sync).

Samotná velikost pracovní plochy umožňuje uživateli srovnávat několik souborů bez nutnosti kupit okna, skrolovat nebo zoomovat. A pro další možnosti práce umožňuje zabudovaný KVM switch řídit dva připojené zdroje pomocí jediné klávesnice a myši, což šetří ještě více místa a času.

Philips 499P9H je širokoúhlý monitor pro profesionály
i Zdroj: PCTuning.cz

Zabudovaná USB 3.1 typ-C dokovací stanice nabízí vysokorychlostní přenos dat pomocí USB-C konektoru a díky RJ45 portu i přímé připojení zapojeného notebooku do internetu pomocí jediného kabelu. Pro ještě vyšší pohodlí a bezpečnost je monitor vybaven vysouvací kamerou vybavenou technologií Windows Hellopro rozeznávání tváří, kterou lze snadno zasunout do rámečku monitoru, pokud není potřebná.

A protože uživatelův komfort je prvořadý, je monitor vybaven zobrazovacími technologiemi pro ochranu zraku uživatele (Flicker-Free a LowBlue mód) nebo efektivními ergonomickými funkcemi (výškově nastavitelný stojan s otáčením a náklonem) a nepostradatelným VESA držákem.

Monitor Philips 499P9H se v obchodech prodává za koncovou cenu 28 169 Kč.

Philips 499P9H je širokoúhlý monitor pro profesionály
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama