v-prodeji-je-levny-detsky-tablet-alcatel-1t-7-wifi
Novinka V prodeji je levný dětský tablet Alcatel 1T 7 WIFI

V prodeji je levný dětský tablet Alcatel 1T 7 WIFI

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 1. 2019 21:30

V Česku a na Slovensku se začal prodávat tablet Alcatel 1T 7 WIFI určený zejména dětem. Zařízení s úhlopříčkou sedm palců se může pochlubit kompaktními rozměry i příjemnou hmotností. Před pády a poškrábáním chrání novinku praktické pryžové pouzdro s poutkem a stojánkem, které je součástí balení.

Reklama

S hmotností pouhých 245 gramů patří Alcatel 1T 7 WIFI mezi vůbec nejlehčí sedmipalcové tablety na trhu a díky své velikosti padne dobře do dětských rukou. Součástí ochranného pryžového pouzdra je výklopný kruhový stojánek, s jehož pomocí lze Alcatel 1T 7 WIFI postavit do polohy umožňující pohodlné sledování obrazovky a nechybí také praktické očko pro zavěšení. Díky podpoře normy IP52 se není třeba bát postříkání vodou nebo vniknutí prachu.

V prodeji je levný dětský tablet Alcatel 1T 7 WIFI
i Zdroj: PCTuning.cz
V prodeji je levný dětský tablet Alcatel 1T 7 WIFI
i Zdroj: PCTuning.cz

Procesorem je čtyřjádrový MediaTek MT8321, který doplňují 1 GB operační paměti a 8GB úložiště. Displej s technologií Eye Care je sedmipalcový se základním rozlišením 1 024 × 600 pixelů. Jako základ byl zvolen operační systém Android Oreo Go Edition s optimalizovanými aplikacemi od Googlu. V menu nechybí Dětský režim, s jehož pomocí může každý rodič snadno nastavit, jaký obsah a aplikace jsou pro jeho potomka vhodné, či jak dlouho může dítě tablet používat.

Alcatel 1T 7 WIFI se již prodává za 1 990 korun včetně DPH. Přímo v balení je také modré nebo růžové ochranné pouzdro. Tablet se prodává rovněž samostatně (bez pouzdra) za 1 690 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama