world-of-warships-blitz-slavi-prvni-narozeniny
Novinka World of Warships Blitz slaví první narozeniny

World of Warships Blitz slaví první narozeniny

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 1. 2019 11:30

Před rokem se na svoji první plavbu vydala mobilní hra World of Warships Blitz a ihned vzbudila pozornost těch, kteří chtějí hrát námořní bitvy na svých přenosných zařízeních.

Reklama

Včera měla za sebou mobilní verze World of Warships vice než 11 milionů stažení a více než 73 milionů odehraných bitev. A to je už důvod k oslavám. Vývojáři se k sympatickému prvnímu výročí rozhodli pro hráče nachystat celou řadu překvapení. Až do 25. ledna tak budou probíhat oslavy přímo ve hře. Každých dvanáct se tak k hráčům dostane nový speciální obsah.

World of Warships Blitz slaví první narozeniny
i Zdroj: PCTuning.cz

„Od vydání se hře opravdu daří. Během jednoho roku jsme přidali 5 nových národů, přibylo vice než 50 nových válečných lodí a rozjeli systém soutěží mezi hráči. Současný hráč si už může vybrat z vice než 140 lodí,“ říká produktový manažer World of Warships Blitz Nad Adjir.

Narozeninový obsah nabízí nejen přepravky s bonusovým obsahem, ale hráči za dokončené bitvy získají speciální žetony, které lze proměnit v narozeninovém obchodě a pořídit si některou z následujících lodí: Tirpitz, West Virginia, Anshan, Leningrad, Mogami a De Grasse.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama