nove-prirustky-do-xbox-game-pass
Novinka Nové přírůstky do Xbox Game Pass

Nové přírůstky do Xbox Game Pass

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 1. 2019 14:00 1

Nabídka služby Xbox Game Pass se v následujících dnech opět rozšíří. Celkově se katalog rozroste o zábavných pět titulů a už dopředu prozradíme, že každý z nich rozhodně stojí za pozornost.

Reklama

První hrou je We Happy Few od studia Compulsion Games. Jedná se o titul, který jde ve šlépějích her jako Bioshock a servíruje dystopický svět, v němž si orwellovská paranoia podává ruce s naprostým šílenstvím. Celý děj se odehrává v alternativních šedesátých letech v Anglii. Otevřený svět láká na několik způsobů hraní, zda se budete plížit mezi ostatními obyvateli, kteří jsou pod vlivem drog nebo si probojujete cestu silou. Tamní společnost totiž nemá v lásce lidi, kteří nedodržují jejich ne tak normální pravidla.

Dále se v Xbox Game Pass objevuje The LEGO Movie Videogame. Hra vychází společně se stejnojmenným filmem a nabídne velký svět lega postavený pouze z Lego kostiček, kde je možné přetvářet horu prostředí této propracované hry. Příběh se točí okolo naštvaného lorda Bussinesse, který se chystá zničit veškeré Lego stavitele.

Radost udělá i explozivní bojovka Ultimate Marvel vs. Capcom 3, ve které budete mít k dispozici 50 hratelných postav ze světa Marvelu a Capcomu, nebo akční RPG Middle-Earth: Shadow of Mordor. V této hře se stanete Talionem, hraničářem, který přišel o svou rodinu a vše, co mu bylo drahé. V průběhu své cesty za pomstou budete odkrývat tajemství Ducha, který vás ovládá, a objevovat původ známých prstenů. Poslední přidanou hrou bude Saints Row: The Third od Deep Silver.

Služba Xbox Game Pass umožňuje neomezený přístup k více než 100 hrám pro Xbox One a Xbox 360, včetně nových titulů za měsíční předplatné. Službu lze vyzkoušet první měsíc za pouhých 20 korun, následně musíte měsíčně platit 259 Kč. Službu je možné bez poplatku kdykoli zrušit.

Nové přírůstky do Xbox Game Pass
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama