half-life-2-lost-coast-je-tady
Novinka Half-Life 2: Lost Coast je tady!

Half-Life 2: Lost Coast je tady!

Stančík Martin

Stančík Martin

28. 10. 2005 00:00 10

Právě vyšel nový single-playerový level (takže žádný očekávaný datadisk) do hry Half-Life 2. Na druhou stranu je Loct Coast mnohem efektnější ale také... mnohem náročnější. Chcete si vyzkoušet, co váš počítač ještě zvládne? Aktualizováno

Reklama

Lost Coast je pouze jedna úroveň, nejedná se tedy o žádný datadisk ani nic podobného. Avšak podle výrobců si zde můžete vychutnat perfektní světelné efekty, jaké jste ještě neviděli. V kombinaci se Source enginem to zní minimálně zajímavě.

V nové úrovni nejde ani tak o příběh jako právě o vychutnání grafiky; tomu však musí odpovídat i systémové nároky.

                            

 

 

Doporučená konfigurace:

  • CPU: 2.2 Ghz
  • RAM: 1 GB
  • Grafická karta: podporující DirectX 9

Half-Life 2: Lost Coast je zdarma přístupný ke stažení pro všechny vlastníky Half-Life 2, stáhnout si jej můžete pomocí Steamu.

První dojmy:

Po stažení asi 300 megového levelu jsem čekal co přijde. Moje systémová konfigurace je totiž CPU 3Ghz, ATI radeon 9600 XT a 512 MB RAM. V rozlišení 800x600 a středních detailech vše šlape bez sekání, až na přestřelky, kdy se hra sem tam kousne. I když jsem neměl detaily a rozlišení na plno, světelné efekty jsou úžasné...Jen škoda, že je Lost Coast velmi krátké (cca 15-20 minut), rozhodně je však o co stát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama