ikonicke-vecko-motorola-razr-se-vraci-bude-stat-pres-30-tisic
Novinka Ikoničké „véčko“ Motorola RAZR se vrací, bude stát přes 30 tisíc

Ikoničké „véčko“ Motorola RAZR se vrací, bude stát přes 30 tisíc

Martina Lipertová

Martina Lipertová

17. 1. 2019 11:00 2

Server The Wall Street Journal informoval o tom, že legendární „véčko“ Motorola RAZR čeká comeback v podobě skládacího smartphonu s velice sebevědomou cenovkou 1500 dolarů (přes 30 tisíc korun).

Reklama
Ikoničké „véčko“ Motorola RAZR se vrací, bude stát přes 30 tisíc
i Zdroj: PCTuning.cz

Motorola RAZR byl jedním z nejslavnějších mobilních telefonů všech dob, mateřská společnost Lenovo se proto rozhodla na jeho popularitě vydělat. Nová verze RAZRu by měla vycházet z technologie skládacích displejů a konkurovat tak připravovaným skládacím smartphonům například od Samsungu.

Podle The Wall Street Journal je nový RAZR stále v testovací fázi a konečné hardwarové specifikace tedy ještě nejsou známy. Jasno by mělo být někdy během února, kdy se prý RAZR dostane na trh. 

Pokus o vzkříšení bájného RAZRu tu už jednou byl – stalo se tak v letech 2011 a 2012, kdy se Motorola spojila se společností Verizon a jejím zákazníkům exkluzivně nabízela mobil značky Droid RAZR. Tento mobil však nebyl sklápěcí a tak ztratil vše ze svého kouzla. Á propos, s Verizonem chce výrobce nového RAZRu spolupracovat i nyní. To znamená, že smartphone v Evropě nejspíše nebude běžně dostupný.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama