cooler-master-odhalil-svoji-prvni-herni-mys-mm830-zamerenou-na-mmo-hry
Novinka Cooler Master odhalil svoji první herní myš MM830 zaměřenou na MMO hry

Cooler Master odhalil svoji první herní myš MM830 zaměřenou na MMO hry

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

16. 1. 2019 08:00

Cooler Master je výrobcem herních periferií už pěknou řádku let (dříve pod značkou CM Storm), nicméně herní myš určenou hráčům MMO her doposud nepředstavil. To ale změnil letošní CES. 

Reklama

Na veletrhu spotřební elektroniky se totiž Cooler Master pochlubil modelem MM830, který se soustředí právě na tuto klientelu. Jedná se o druhý model nové produktové řady M800, který doplní podložku MP860. Vybavený je čtyřzónovým RGB podsvícením a především přesným optickým snímačem Pixart 3360 nabízejícím rozlišení nastavitelné až na 24000 DPI.

Cooler Master odhalil svoji první herní myš MM830 zaměřenou na MMO hry
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Myš o hmotnosti 162 gramů se dále pochlubí odolnými PBT plochami na spodku snižující opotřebení a kvalitními spínači hlavních tlačítek Omron s životností až 20 milionů kliknutí. Hlavní zajímavostí, která z myši činí ideálního partnera pro MMO tituly, je ale programovatelný D-Pad ukrytý za plochou pro palec nahrazující čtyři funkční tlačítka (ukázka ve videu) společně s OLED displejem s rozlišením 96 × 64 pixelů, který může zobrazovat grafiku, nastavení DPI, sledování APM (actions per minute) a další funkce. 

MM830 má být k dostání v nejbližší době za cenu 79,99 euro, tedy zhruba za 2 000 Kč. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama