panzerglass-clearcase-je-skleneny-kryt-pro-smartphony
Novinka PanzerGlass ClearCase je skleněný kryt pro smartphony

PanzerGlass ClearCase je skleněný kryt pro smartphony

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 1. 2019 14:00 1

Dánský výrobce prémiových ochranných skel pro chytrá zařízení, PanzerGlass představuje nové pouzdro ClearCase, které dokonale ochrání telefon a přitom zároveň zachová jeho unikátní design.

Reklama

ClearCase navazuje na osvědčená ochranná skla nejvyšší kvality PanzerGlass. Poskytuje nekompromisní ochranu s jedním velkým rozdílem oproti klasickým nevzhledným ochranným pouzdrům – umožňuje zachovat nádherný vzhled vašeho zařízení. Díky tomu, že zadní stranu pouzdra tvoří průhledný kus ještě silnějšího skla PanzerGlass, zůstane vzhled zařízení téměř beze změn.

Základ pouzdra tvoří sklo na zadní straně s tloušťkou 0,7 milimetru, tedy o 0,3 milimetru hrubší oproti klasickým ochranným sklům PanzerGlass na displeje telefonů. To znamená zvýšenou odolnost při nárazech a pádech při zachování tradiční odolnosti proti škrábancům, kterou známe z ostatních produktů dánské značky. Použití skla místo polyuretanového termoplastu (TPU) na celé zadní straně pouzdra přináší několik výhod. Jak již bylo zmíněno, je odolnější vůči škrábancům a odření při běžném používaní. Použití skla také zajistí, že ClearCase nebude trpět žloutnutím, jak je tomu u průhledných výrobků z TPU plastu. Méně také ovlivňuje vzhled samotného zařízení a v neposlední řade působí v ruce více prémiově a příjemněji. I s pouzdrem tak má uživatel z používaní zařízení lepší zážitek, v podstatě stejný jako při dotyku skla na zádech telefonu. Výhodou také je, že materiál nijak nebrání použití bezdrátového nabíjení.

PanzerGlass ClearCase je skleněný kryt pro smartphony
i Zdroj: PCTuning.cz

Rám pouzdra je tvořen měkkým TPU plastem, který je ale ošetřený speciální vrstvou, která má zamezit nepříjemnému žloutnutí. Samozřejmostí jsou vystouplé části, které přesně pasují na tlačítka na boku telefonu a umožňují tak pohodlnější stisk. Zadní strana i rám pouzdra jsou pokryty silnou oleofobní vrstvou, která zabrání zachytávání otisků prstů. ClearCase je také perfektně kompatibilní s ochrannými skly PanzerGlass na displej telefonu.

Pouzdro PanzerGlass ClearCase bude v obchodech dostupné od v průběhu února za maloobchodní cenu 899 Kč Kč. Dostupné bude pro Apple iPhone 7, 7 plus, 8, 8 plus, Xs, Xs Max a Xr. Další modely od jiných výrobců budou postupně přibývat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama