pri-nakupu-huawei-p-smart-2019-dostanete-fitness-naramek-color-band-a2-zdarma
Novinka Při nákupu Huawei P Smart (2019) dostanete fitness náramek Color Band A2 zdarma

Při nákupu Huawei P Smart (2019) dostanete fitness náramek Color Band A2 zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 1. 2019 15:00

Huawei nedávno představil nový telefon střední třídy P smart 2019. Jedná se o nástupce populárního modelu P smart z loňského roku, který však přichází s řadou vylepšení. Má např. podstatně větší displej nebo výkonnější procesor.

Reklama

Díky minimálním rámečkům se podařilo do P smart 2019 vměstnat displej s úhlopříčkou 6,2 palce a rozlišením FHD+. Nechybí výřez, aby bylo kam dát čelní 8Mpx kameru pro selfie a videohovory. Je ale minimální v podobě centrálně umístěné kapky.

Huawei vsadil na procesor Kirin 710 s osmi jádry. Na trhu budou dvě varianty: 3 GB + 32 GB a 4 GB + 64 GB. Nabíjení baterie s kapacitou 3 400 mAh je možné starším microUSB konektorem, přítomný je i 3,5mm jack pro sluchátka. Na telefonu běží nejnovější Android 9.0 Pie s nadstavbou EMIU 9.0.

Duální fotoaparát, umístěný na zadní straně, nabízí kombinaci 13 Mpx + 2 Mpx snímače a optiku se světelností f/1.8. Pomocí AI technologie rozpoznání scény dokáže foťák poznat 22 kategorií a celkem 500 scén v reálném čase, aby snímky byly co nejlepší.

Pro autentizaci uživatele slouží kruhová čtečka otisků prstů. Využít lze samozřejmě i selfie kamerku a funkci Face Unlock, kterou známe z dražších smartphonů.

V České republice je Huawei P smart 2019 dostupný ve dvou barvách – černé a také modré, která nabízí přechod od tmavé modré do tyrkysové. Cena je stanovena na 5 999 Kč s DPH. Při nákupu telefonu u vybraných prodejců dostanete zdarma fitness náramek Color Band A2 jako dárek. Nabídka platí od 2. ledna nebo do vyprodání zásob.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama