iphone-xs-max-mu-explodoval-v-kapse-zvazuje-zalobu-na-apple
Apple Novinka iPhone XS Max mu explodoval v kapse, zvažuje žalobu na Apple

iPhone XS Max mu explodoval v kapse, zvažuje žalobu na Apple

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 1. 2019 13:30 3

Po čase tu máme další zprávu o samovolném vznícení chytrého telefonu. Tentokrát se týká iPhonu XS Max, který svému majiteli explodoval přímo v zadní kapse u kalhot a popálil ho. O incidentu informoval server iDropNews.

Reklama

Josh Hillard z amerického státu Ohio měl 12. prosince pořádnou smůlu. Jako obvykle i tento den byl na obědě, když se najednou z ničeho nic jeho iPhone XS Max v zadní kapse začal velmi rychle zahřívat a vycházel z něj nažloutlý kouř. Hillard okamžitě odběhl na toaletu, kde kalhoty svlékl a společně s dalším mužem, který přispěchal s hasicím přístrojem, hořící iPhone uhasili.

Majitel iPhonu o incidentu informoval Apple, který se nabídl, že mu poštou zašle zdarma nový iPhone XS Max. To se však poškozenému nelíbilo. Hillard se dožadoval také náhrady za zranění citlivého místa, spálené oblečení či čas strávený jednáním se zástupci společnosti. Ti se mu dle jeho slov nijak zvlášť nevěnovali a v jednom z Apple Storů Hillard strávil hodinu, aniž by se s nimi dobral nějakého výsledku.

Muž uvedl, že si iPhone XS Max pořídil asi tři týdny před samotným incidentem a nyní zvažuje, že na Apple podá žalobu.

iPhone XS Max mu explodoval v kapse, zvažuje žalobu na Apple
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama