stedremu-dni-v-siti-o2-dominovala-internetova-prani
Apple Novinka Štědrému dni v síti O2 dominovala internetová přání

Štědrému dni v síti O2 dominovala internetová přání

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 12. 2018 16:30

Na Štědrý den prosince spojila mobilní síť O2 13,2 milionu hovorů a přenesla více než 18 milionů SMS. Rekord opět padl v objemu přenesených dat. Síť operátora fungovala i během jednoho z nejvytíženějších dnů v roce bez problémů. Vyplývá to z tiskové zprávy.

Reklama

Zatímco počet odeslaných SMS a spojených hovorů každým rokem klesá, letos rostl naopak počet lidí, kteří sváteční přání posílali přes internet - ať už prostřednictvím e-mailů nebo zpráv a videí v messengerech a na sociálních sítích. „Objem dat, která naši zákazníci spotřebují, stoupá díky novým tarifům a většímu zastoupení chytrých telefonů v průběhu celého roku. Není proto překvapením, že letošní Štědrý den byl v objemu přenesených dat rekordním,“ uvedla tisková mluvčí O2 Lucie Jungmannová.

Nejvíce si lidé prostřednictvím mobilů přáli ještě před svátečním obědem - nejvytíženější hodina byla mezi desátou a jedenáctou dopoledne, kdy síť O2 spojila 1,5 milionu hovorů a zpracovala téměř 1,8 milionu odeslaných SMS. Nejsledovanějším pořadem v O2 TV byla štědrovečerní pohádka České televize Kouzelník Žito.

Štědrému dni v síti O2 dominovala internetová přání
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: O2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama